Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  ARANJAMENTE CU FLORI CONSERVATE

  Vezi ca Grilă Listă
  Ordonează după
  Afișează pe pagină

  Fantasy with roses

  320,00 lei
  18 trandafiri puși la un loc nu pot fi decât wow! Iar când alegi acest aranjament, știi că efectul este cel dorit.

  Sigla din licheni stabilizati

  900,00 lei
  Modelul acesta rezistă minimum 5 ani și este realizat de echipa noastră din licheni stabilizați. Aduce un plus de imagine companiei și poate avea orice culori, conforme cu sigla.

  Cutie cadou cu balsam bio „Sweet green”

  110,00 lei
  Cadoul nostru este o alegere inspirată atunci când vrei să îți arăți prețuirea cuiva drag. Are toate elementele care îl fac alegerea potrivită pentru orice doamnă sau domnișoară: trandafir conservat albastry aqua, balsam de buze bio și multe elemente verzi conservate, ce nu au nevoie de nicio îngrijire. Alege să o faci fericită!

  Cutie cadou cu apă de Damasc „Sweet green”

  130,00 lei
  Cadoul nostru este o alegere inspirată atunci când vrei să îți arăți prețuirea cuiva drag. Are toate elementele care îl fac alegerea potrivită pentru orice doamnă sau domnișoară: trandafir conservat albastry aqua, apă de trandafiri bio și multe elemente verzi conservate, ce nu au nevoie de nicio îngrijire. Alege să o faci fericită!

  Cool&Green

  45,00 lei
  Ramă foto cu plante și flori conservate, cu efect WOW datorită îmbinării texturilor: mărgele din lemn, plante verzi conservate, trandafir roșu prezervat. Este un aranjament fresh, ce poate fi oferit cadou cuiva drag.

  Sauvage picture

  70,00 lei
  Aranjamentul nostru fresh este colțul tău de natură în „jungla urbană”. Agață-l la birou sau acasă pentru relaxarea de care ai nevoie. Culoarea verde reprezintă deopotrivă natura, echilibrul, renaşterea, reînnoirea şi revitalizarea. Este simbol al prospeţimii, sănătăţii, armoniei și prosperităţii și stimulează glanda pituitară. Astfel, muşchii se relaxează, nivelul histaminei din sânge creşte, ceea ce reduce simptomele alergice şi influențează dilatarea vasele sanguine, inducând starea de relaxare și revigorând. Mai mult, acest aranjament poate fi un cadou pentru cineva drag.

  Cutie cadou „Green fantasy”

  120,00 lei
  Această cutie cadou este alegerea perfectă pentru persoanele care iubesc plantele verzi, dar nu se descurcă să le întrețină corespunzător. Tillandsia trebuie scoasă doar o dată pe săptămână din cutie și pulverizată sau scufundată în apă... iar celelalte plante nu au nevoie nici măcar de atât, deoarece sunt conservate pentru a rezista cel puțin 5 ani! Cutia cadou conține și un balsam delicat, cu aromă subtilă de miere, dată de ceara de albine neprocesată din compoziţie - Un produs potrivit pentru întreaga familie, indicat pentru persoane sensibile, pentru copii şi femei însărcinate, dar şi pentru bărbaţi.

  Pictură în plante verzi

  80,00 lei
  Un altfel de tablou pe șevalet, care poate reprezenta oaza ta de verde de pe birou sau cadoul pentru o persoană dragă, indiferent că este o doamnă sau un domn. Rezistent în timp, conține plante prezervate precum mușchi flat, amaranthus, ruscus și plante naturale uscate.

  Cutie cadou „Orange care”

  120,00 lei
  O cutie cadou simplă și delicată, care înlocuiește clasicul buchet de flori, fiind în același timp un dar potrivit oricărei doamne sau domnișoare: dianthus și plante conservate și un balsam de buze bio, indicat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă!

  Cutie cadou „Promisiune”

  70,00 lei
  „Promisiune” este un alt mod de a spune „Mulțumesc că faci parte din viața mea!” Poate fi oferit atât mamelor, cât și iubitelor, deoarece conține flori conservate, dar și o brățară elegantă, ambalte într-o cutie superbă.

  Cutie cadou „Red fantasy”

  120,00 lei
  Un cadou inspirat pentru doamne și domnișoare, în care se regăsesc trandafiri de culoare roșie prezervați, plante conservate și un balsam bio de buze. Plantele rezistă până la 5 ani și nu necesită îngrijiri suplimentare.

  Aranjament „Lectii cu ingeri”

  220,00 lei
  Un cadou pentru mentorul, profesorul sau învățătorul care te-a ajutat să faci primii pași întru devenirea ta. Un omagiu adus celor care oferă pentru a te și a se îmbogăți!

  Cutie cadou „Take my heart”

  75,00 lei
  Oferă-i inima ta și asigur-o că o iubești în fiecare clipă! Iar momentele speciale marchează-le prin cadouri inspirate, precum este această cutie ce conține plante conservate, trandafiri conservați ivoire și mov și o brățară aurie.

  Cutie cadou „Delicate care”

  70,00 lei
  Un cadou delicat, ideal pentru doamne și domnișoare, ce conține plante verzi conservate, trandafiri ivoir conservați, mici și un balsam de buze făcut din produse bio. Plantele rezistă până la 5 ani și nu necesită îngrijiri suplimentare.

  Cutie cadou „Green care”

  70,00 lei
  Un cadou pentru doamne și domnișoare, ce conține plante verzi conservate, trandafir conservat albastru aqua, un balsam de buze făcut din produse bio. Plantele rezistă până la 5 ani și nu necesită îngrijiri suplimentare.

  Happy dentist

  290,00 lei
  Nu doar doamnele și domnișoarele merită flori, ci și dentistul tău! Așa că am creat un aranjament tematic în care am pus chiar un mini scaun stomatologic, plante conservate ce rezistă minimum 5 ani și un mini dentist! Smulgem zâmbete!

  ARANJAMENTE CU FLORI CONSERVATE

  Filter by:

  Clear All
  Min: 45,00 lei Max: 1.300,00 lei
  lei45 lei1300