Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  HALLOWEEN

  Vezi ca Grilă Listă
  Ordonează după
  Afișează pe pagină

  Lady pumpkin

  110,00 lei
  Domnița noastră fancy este realizată dintr-un suport din dovleac și un aranjament floral cu totul aparte. Trandafiri prezervați de culoare portocalie și neagră, hortensie stabilizată, pene de culoare albă și neagră, dar și un dovleac în miniatură sunt puse la un loc într-un dovleac vopsit alb și legat cu dantelă neagră, iar efectul este WOW. Pentru personalizare, poate avea și inițialele persoanei sărbătorite. Mai mult, poate fi și element central al unei mese festive.

  Căsuța cu povești din dovleac

  100,00 lei
  Poveștile copilăriei sunt clipa de fericire la care te întorci la maturitate. Iar uneori îți imaginezi propria poveste în care te regăsești. Din acest motiv am creat acest aranjament altfel, cu personaje și elemente ce vă vor aduce puțină bucurie.

  Fancy pumpkin

  110,00 lei
  Luna septembrie ne-a inspirat și am adăugat pe lista creațiilor noastre un suport de lumânare cu totul original. Am pus la un loc un dovleac vopsit alb, o lumânare neagră, un trandafir de culoare roșie și hortensii roz stabilizate. Nu puteau lipsi elementele glamour, așa că am adăugat perluțe albe pe capac și am legat suportul nostru cu o bandă ce are o fundiță argintie. „Fancy pumpkin” poate fi și un element central al meselor festive.

  Pumpkin surprise

  100,00 lei
  Pentru că ne plac provocările, nu ne-am putut abține să nu spunem „Da” realizării unui aranjament care are ca punct de plecare banalul dovleac. L-am umplut cu tot ce e mai frumos toamna, i-am pus și un trandafir prezervat, iar rezultatul vorbește de la sine: „Pumpkin surprise”! Este un aranjament care nu trebuie să lipsească de pe nicio masă festivă din toamna aceasta.

  HALLOWEEN

  Filter by:

  Clear All
  Min: 100,00 lei Max: 110,00 lei
  lei100 lei110