Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  MICROGRADINI

  Vezi ca Grilă Listă
  Ordonează după
  Afișează pe pagină

  Gradina de primavara inflorita

  270,00 lei
  Sub un clopot de sticlă am recreat atmosfera unei grădini înflorite primăvara, cu trandafiri și licheni conservați pentru a rezista cât mai mult timp (cel puțin 6 luni) ca noi să ne bucurăm de frumos. Poate fi un cadou în sine sua substitut pentru buchetul de flori. Comenzile trebuie făcute cu cel puțin 3 zile înainte de livrare.

  Fantezie de primăvară

  250,00 lei
  Microgrădina cu flori naturale proaspete este alternativa la buchetul de flori - îmbini astfel cadoul cu florile și aduci puțină bucurie în dar. Mai mult, poate fi oferită și la ocazii speciale, așa cum sunt aniversările sau zilele de 1 și 8 Martie.

  Căsuța cu povești din dovleac

  100,00 lei
  Poveștile copilăriei sunt clipa de fericire la care te întorci la maturitate. Iar uneori îți imaginezi propria poveste în care te regăsești. Din acest motiv am creat acest aranjament altfel, cu personaje și elemente ce vă vor aduce puțină bucurie.

  Capsula toamnei

  80,00 lei
  Culorile calde ale toamnei ne-au inspirat să creăm o capsulă în care să păstrăm acest anotimp colorat de-a lungul întregului an. Mai mult, i-am pus un paznic, un pitic magic care să aibă grijă de ea. Aranjamentul nostru este un cadou rezistent și vesel.

  Marine clock for good times

  120,00 lei
  Inspirat din clipele petrecute la malul mării, dar și din elementele specifice acesteia, acest aranjament este un element central de efect al oricărei încăperi sau colț de relaxare. Steaua de mare, pietricelele colorate, figurinele marine ne relaxează purtându-ne cu gândul la zilele de vacanță, în timp ce ceasul - element central - asigură doza necesară de rafinament necesar unui aranjament cu stil.

  Casa domnului Iepure

  130,00 lei
  Tic-tac, tic-tac, clipele trec, dar momentele importante trebuie marcate. Acest aranjament complex este cadoul perfect pentru cei care cred că lumea poveștilor e minunată la orice vârstă și că a fi copil este o stare de spirit la care nu trebuie să renunțăm!

  Safari bowl

  110,00 lei
  Pentru pasionații de safari și altfel de vacanțe, avem un aranjament cu toate elementele dragi lor: mașină de teren, un leu figurină, copaci și plante exotice. Un cadou inspirat pentru o persoană dragă!

  Relaxare

  120,00 lei
  Colorat, vesel, cu figurine simpatice, aranjamentul „Relaxare” este cadoul ideal pentru adolescenți și copii, dar și pentru o persoană jucăușă. Pune-l chiar pe biroul tău ca să te bucuri de simplitate și frumos.

  Fericire simpla

  80,00 lei
  Fericirea e făcută din lucruri mărunte, din care o parte le-am adunat în acest aranjament ca să îți oferim o stare aparte. Fă-l cadou cuiva drag pentru un zâmbet garantat.

  Keep the moment

  90,00 lei
  Sunt anumite clipe pe care ai vrea să le păstrezi pentru totdeauna. „Keep the moment” este aranjamentul special creat în acest sens care poate fi și un cadou special pentru un moment aparte.

  Ride in Maroc

  230,00 lei
  Special creat pentru iubitul sau șeful îndrăgostiți de aventuri, acest aranjament poate fi un cadou inspirat pentru onomastică sau ziua de naștere. Adu puțin exotism și bucurie celui drag ție!

  Lampa marina

  100,00 lei
  Puteam crea o lampă, dar ne-a plăcut mai mult ideea de a avea un ornament cu elemente marine, numai bun de atârnat pe terasă sau în balcon. Alb, verde, bleu și galben sunt culorile care aduc marea direct la tine acasă!

  Vintage inspiration

  140,00 lei
  Ne-am inspirat din elementele rurale pentru a crea un suport de lumânare altfel... și ne-a ieșit. Ciubărul vechi din lemn a devenit un suport vesel, plin de verdeață și culoare.

  Dor de mare

  120,00 lei
  Pentru îndrăgostiții de mare și plajă am creat un aranjament care să i le aducă mai aproape. Poate fi, de asemenea, un cadou ideal pentru cei care doresc să fie mai aproape de locul în care ne relaxăm vara!

  Aranjament "Delir verde"

  100,00 lei
  Un aranjament inedit, inspirat de arhitectura vestică, ce poate fi un cadou minunat de casă nouă, botez sau chiar nuntă. Rezistent în timp, este o mărturie de lungă durată a prețuirii tale!

  Aranjament „Cufarul cu verdeata"

  105,00 lei
  Un aranjament plin de rafinament care poate fi o alternativă la cutia cu bijuterii sau la cea de farduri. Sertarul se trege ușor și este separat de zona verde de deasupra, astfel încât bijuteriile sau fardurile tale nu vor fi afectate. Mai mult, are și o oglindă în care te poți admira! Este un cadou minunat pentru o persoană cochetă de sex feminin.

  MICROGRADINI

  Filter by:

  Clear All
  Min: 80,00 lei Max: 270,00 lei
  lei80 lei270