Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  Modalități de plată

  Pentru a achita produsele comandate pe www.atelierulcudichisuri.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
  - Plata numerar / ramburs
  - Plata online cu card bancar

  Plata ramburs
  Plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Costul transportului va fi inclus in factura ACD si va fi platit integral, impreuna cu contravaloarea comenzii la livrare.

  Plata numerar pentru predare personala
  In cadrul municipiului Bucuresti, va puteti intalni cu unul dintre colegii nostri pentru predare personala, in acest caz, plata se poate face doar numerar.

  Plata online cu cardul
  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ACD foloseste platforma Banca Transilvania.
  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Banca Transilvania.
  In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Banca Transilvania. ACD nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.