Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  PAȘTE

  Vezi ca Grilă Listă
  Ordonează după
  Afișează pe pagină

  Aranjament „Cos de primavara”

  95,00 lei
  Ideal pentru mesele pe care le organizăm în preajma sărbătorilor pascale, acest aranjament îmbină trandafirii criogenați cu simboluri ale renașterii naturii. Nuanțele de verde, alături de roșu și alb crează un contrast atractiv.

  Curtea bunicii

  80,00 lei
  Paștele autentic se petrece la țară, acolo unde în copilărie îl așteptam cu multă emoție. Cu toții ne dorim acel colț de natură și de tradițional, doar că nu toți mai putem avea asta. În amintirea clipelor dragi, am creat un aranjament inspirat de natură, sat și frumusețe. Cumpără-l pentru masa ta de Paște sau fă-l cadou pentru a-i bucura și pe ceilalți!

  Copacul cu ouă pascale

  140,00 lei
  Un aranjament aparte, elegant, pentru masa de Paște, care conține toate elementele dragi specifice acestei sărăbători sfinte. Iarba verde, puișorii galbeni și ouăle cu fluturași sunt alăturate într-o îmbinare reușită.

  Glob cu parfum pascal

  60,00 lei
  Deoarece mielul este simbolul Paștelui, am creat un ornament care să ni-l aducă în casă și să redea puțin din farmecul colinelor românești. Fă-l cadou sau pune-l chiar pe masa ta cu ocazia acestei sărbători minunate!

  Cadou de la iepuraș

  75,00 lei
  Toți îl așteptăm pe iepuraș să ne aducă ceva drăguț de Paște! Acest aranjament colorat va fi preferatul copiilor și ne aduce aminte că trebuie să ne bucurăm în fiecare clipă.

  Globul cu veselie

  75,00 lei
  Un aranjament vesel, colorat, ideal pentru masa de Paște sau pentru un cadou aparte.

  Oul vesel cu verdeață

  80,00 lei
  Agățat sau așezat pe masă, acest aranjament îți aduce primăvara în casă, fiind ideal pentru Sărbătorile pascale. Fă-l cadou celor dragi pentru a le aduce un strop de bucurie.

  Pasărea măiastră

  50,00 lei
  Clopotul din sticlă pe care se odihnește o pasărică are în interior elemente de culoare deschisă sau verde. Combinația elegantă face din acest aranjament un cadou ideal de casă nouă sau pentru prietenii pe care îi vizitezi primăvara!

  Paște fericit!

  100,00 lei
  Împodobește-ți casa cu ornamente realizate din elemente poznașe, de inspirație pascală. Iepurașul, ouăle, puișorii îți vor înveseli masa festivă de Paște. Mai mult, acest ornament este un cadou inspirat pentru vizitele pe care le veți face în aceste zile.

  PAȘTE

  Filter by:

  Clear All
  Min: 50,00 lei Max: 140,00 lei
  lei50 lei140