Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  Regulament concursuri

  REGULAMENT TOMBOLA PARFUM DE CURATENIE
  “CASTIGA-TI CADOUL DE ZIUA INDRAGOSTITILOR”
  PERIOADA CONCURSULUI: 23.01.2017 – 10.02.2017

   

  SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

  Prezentul concurs (denumit în continuare ,,Concurs”) este organizat de societatea comercială  Parfum de curatenie S.R.L., cu sediul social in str. Primaverii nr.6, ap.2, camera 1, Otopeni, jud. Ilfov, avand codul unic de inregistrare nr. RO 35919610 si numar de ordine in registrul comertului J23/1476/2016, reprezentată de doamna Monica Angheloiu, în calitate de  Administrator (denumită în continuare “Organizator”). Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor menţionate mai jos (denumite în continuare “Regulament Oficial”).  

  Regulamentul Oficial este întocmit și pus la dispoziție gratuit începând cu data de  23.01.2017 si pana la data de 12.02.2017 pe site-ul www.parfumdecuratenie.ro Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare după anunţul prealabil al acestor modificări pe site-ul Organizatorului.

  SECȚIUNEA 2. DURATA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI
  Concursul va fi lansat la data de 23/01/2017 şi va dura până la data de 12/02/2017. Concursul se va desfăşura cu respectarea datelor specific menţionate, aşa cum sunt prevăzute în prezentul Regulament Oficial.
  Data limită pentru înscriere în concurs este 12.02.2017, ora 24:00.

  SECȚIUNEA 3. PARTICIPARE

  Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

  Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

  SECȚIUNEA 4. DESCRIEREA PREMIULUI
  Premiul Concursului  “Castiga-ti cadoul de Ziua Indragostitilor” se acordă prin tragere la sorţi şi consta într-un cos cu produse de igiena personala in valoare de 120 RON. Cosul cadou are atat varianta pentru femei cat si varianta pentru barbati, dupa cum urmeaza:

  COSURI CADOU - 120 RON

  Varianta FEMEI
  Șampon PANTENE Pro-V 2 in 1 - Color Protect & shine - 400 ml
  Balsam de păr PANTENE Pro-V- Reparateur & Protecteur - 400 ml
  Gel de dus PALMOLIVE - Ultra Hydrating With Olive - 750 ml
  Spray rexona 150 ml - clear aqua crystal (9300830007905)
  Fixativ de par TAFT - Power - Caffeine Power Formula - 250 ml
  Lotiune corp NIVEA - pure & natural - with bio argan & bio jojoba oil - 400 ml
  Crema NEUTROGENA Concentrated - 50 ml
  Sapun NIVEA Honey and Oil - 100 g
  Sapun lichid NIVEA Intim Fresh Confort - 250 ml
  Dischete demachiante SENCE - soft & Pure - 100 pcs

  Varianta BARBATI

  Șampon SYOSS Men - Power & strenght - 500 ml
  Deodorant spray REXONA Men - Quantum Dry - 150 ml
  Gel de duș DENIM - Original - 250 ml
  Gel de păr MALIZIA - 150 ml
  Spumă de ras GILLETTE Clasic - Normal skin - 300 ml
  Aftershave AXE Peace - 100 ml
  Aparat de ras GILLETTE sensor 3 Ice - 4 buc
  Crema NIVEA soft - 300 ml

  SECȚIUNEA 5. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI
  Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Parfum de Curatenie de pe Facebook.
  Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 23 ianuarie – 12 februarie, astfel:

  1. Intra pe pagina Parfum de Curatenie de pe Facebook.
  2. Da Like  si devino fan al paginii de mai sus.
  3. Distribuie postarea in care se anunta concursul Castiga-ti cadoul de Ziua Indragostitilor.

  Persoanele care doar dau like paginii de Facebook nu intra automat in concurs si este necesar si distribuirea postarii in care se anunta concursul. De asemenea persoanele care sunt déjà abonate ale paginii noastre, pot participa la acest concurs daca il distribuie pe pagina personala de facebook.

  SECŢIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI 
  Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti electronica, utilizand portalul random.org.

  SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI 
  Castigatorul concursului de pe Facebook  i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea tragerii la sorti, astfel: va fi contactat prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact care le-a completate in profilul lor de pe Facebook si i se va afisa numele pe pagina Parfum de curatenie de pe Facebook.

  In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

  Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

  Castigatorul va intra personal in posesia premiului, incepand cu data de 15 februarie 2017, astfel:

  1. Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Parfum de curatenie, din Bucuresti. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.
  2. Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe e-mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere.

  La receptionarea premiului castigatorul trebuie:
  1. sa prezinte/ trimite prin e-mail  reprezentantului Parfum de curatenie un document de identitate ;
  2. sa predea reprezentantului Parfum de curatenie procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.
  Premiul va fi expediat prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

  SECȚIUNEA 8. ÎNCETAREA CONCURSULUI

  Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 12 februarie 2017, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

  SECȚIUNEA 9. DATE CU CARACTER PERSONAL
  Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

  Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

  SECȚIUNEA 10. TAXE ȘI IMPOZITE AFERENTE
  Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

  SECŢIUNEA 11. LITIGII
  Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești române competente în conformitate cu legislația română aplicabilă.

  SECŢIUNEA 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI
  Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Parfum de Curatenie. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe Parfum de curatenie.