Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  Retur

  Daca esti client persoana fizica sau juridica si din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice (conform OUG 34/2014) din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

  Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii personale a produsului.

  Cum returnezi produsele

  Iata care sun pasii:
  1.    Completezi  formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai jos
  2.    Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu alt produs sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
  3.    Dupa aprobarea cererii de retur, ACD trimite curierul la tine sa ridice produsul/produsele pe care vrei sa le returnezi.

  Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau intr-un interval de 14-30 zile calendaristice.

  In cazul returului, clientul va suporta costul de transport in suma fixa de 20 RON.

  Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:
  Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit: sa le returnezi in ambalajul original, sigilat.
  Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de un cadou, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadoul.

  Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

  Produse pentru ingrijire corp

  -   Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.