Close
Contactează-ne la: 0746 249 666 - 0746 160 493
L-V: 10:00 - 18:00
(0) produse
Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferințe
  Caută

  VALENTINE

  Vezi ca Grilă Listă
  Ordonează după
  Afișează pe pagină

  Perfect gift

  290,00 lei
  Această cutie cadou pune la un loc flori conservate, un suport alb de lumânare, un pandativ de la Felicity Store și apă de trandafiri handmade de la Need Cosmetice. Pandativul este reprezentat de o floare naturală prinsă în sticlă, iar lanțul este din oțel inoxidabil. Apa de trandafiri este bio și are o valabilitate de 60 de zile de la deschidere. Florile rezistă minimum 6 luni.

  Aranjament „Buchet in rama"

  50,00 lei
  Buchetul în ramă poate înlocui cu succes banalul buchet de flori. Mai mult, rezistă în timp și nu se deteriorează, pentru a-i arăta persoanei care l-a primit cât de mult o apreciezi!

  Aranjament "Melancolie in culori"

  220,00 lei
  Ideal pentru un cadou pentru o persoană deosebită, acest aranjament este simbolul iubirii, al speranței, dar și al prieteniei. Toate elementele se îmbină pentru a crea un element elegant, plin de frumusețe și prospețime.

  Aranjament "Porcelain love"

  50,00 lei
  Conține: bol din ceramică, flori naturale uscate (Glixia Marcella, Langurus), decorațiuni lemnoase, șnur textil.

  Aranjament „Copacul viselor”

  120,00 lei
  Elegant, rafinat, deosebit sunt doar câteva din atributele cu care ai putea descrie acest ornament. Trandafirul prezervat, elementele din lemn și decorațiunile alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le-ai putea face unei persoane dragi!

  Aranjament „Rustic love”

  90,00 lei
  Îndrăznește să oferi un altfel de simbol al prețuirii tale. Combinația de elemente din lemn, sticlă, mușchi verde cu trandafirul roșu prezervat este alegerea ideală pentru o zi de naștere.

  Aranjament „Trandafirul iubirii”

  80,00 lei
  Trandafirii sunt cel mai potrivit mod de a-i spune persoanei dragi că o iubești. Și ca darul tău să îi amintească timp îndelungat acest lucru, alege un trandafir prezervat într-un bol elegant de ceramică. Cu siguranță îți va mulțumi!

  Aranjament „Feerie de primavara”

  90,00 lei
  Vrei să îi spui „Te iubesc” sau „Mulțumesc” mamei, iubitei sau persoanei dragi ? Alege atunci să o impresionezi oferindu-i un ornament care îi va arăta ceea ce simți. Trandafirul prezervat și combinația de elemente ale acestui ornament sunt alegerea perfectă pentru fiecare dintre noi.

  VALENTINE

  Filter by:

  Clear All
  Min: 50,00 lei Max: 290,00 lei
  lei50 lei290